Beyond Inventor Wizard... The Community!

Autodesk Inventor en AutoCAD Forum

3r1k
 • Man
 • Nijmegen
 • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 • Blogteksten
 • Discussies (14)
 • Gebeurtenissen
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's

Discussies van 3r1k

Troubles in Paradise

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van 3r1k 12 Jul 2010. 8 Antwoorden

Betreft:                Troubles in paradise Beschrijving:     Voor een nieuw project heb ik in Inventor een nieuw template voor detailtekeningen aangemaakt. Dit heb ik gedaan door een lege idw…Lees verder

iSketch?

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Stefaan Boel 17 Mei 2010. 14 Antwoorden

Hallo, Het is mogelijk om van parts iparts te maken zodat je snel tussen dimensies kan switchen. Is het op deze manier mogelijk om in een sketched symbol tussen van te voren ingestelde teksten te…Lees verder

Labels: vba, isketch

"Pre Edit Update Image Parameter Path" error, Solved!

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Stefaan Boel 10 Mei 2010. 4 Antwoorden

Hallo allemaal, Is er iemand bekend met deze error?   Inventor geeft deze foutmelding als ik een custom border in mijn tekening probeer te kopieren. Alle hulp is welkom. Gr,3r1k Lees verder

Labels: border, template, drawing

Ontvangen cadeaus

Cadeau

3r1k heeft nog geen cadeaus ontvangen

Een cadeau geven

 

De pagina van 3r1k

Recente activiteiten

3r1k heeft gereageerd op discussie 'Troubles in Paradise' van 3r1k
"Goedemorgen, Ik haal de templates ook niet uit mijn vault. Ik haal de templates gewoon van de centrale server. De tekeningen die ik vervolgens maak sla ik in de Vault op. En het ZOU idd goed moeten gaan maar dit is helaas niet het geval. Gr, 3r1k."
12 Jul 2010
workplane heeft gereageerd op discussie 'Troubles in Paradise' van 3r1k
"waarvoor haal je de template's uit de vault? je kan deze toch gewoon uit de door jouw gekozen template locatie halen. wanneer je saved en deze in de vault project opslaat waar de vault ook naar verwijst zou het goed moeten gaan. wanneer je de…"
9 Jul 2010
3r1k heeft gereageerd op discussie 'Troubles in Paradise' van 3r1k
"De settings in de project file staan goed, de files worden verwezen naar de originele working folder en er is geen verwijzing naar Mijn documenten te vinden."
9 Jul 2010
Sanne Buurma heeft gereageerd op discussie 'Troubles in Paradise' van 3r1k
"Via Map Folders in het Vault menu kun je controleren of de project file waar de tekeningen mee gemaakt worden ook naar de juiste Vault Locatie wijzen. Dit moet overeenkomen met de locale plaats die bekend is in de project file. Verder kun je in een…"
8 Jul 2010
3r1k heeft gereageerd op discussie 'Troubles in Paradise' van 3r1k
"Ik wil mijn collecties uitbreiden met de nieuwe niet de oude overschrijven. Het kan zijn dat ik de andere ook nog nodig ga hebben in de toekomst."
8 Jul 2010
Stefaan Boel heeft gereageerd op discussie 'Troubles in Paradise' van 3r1k
"Die nieuwe templates staan dan in een aparte folder naast de oude veronderstel ik. Wat als je uw oude overschrijft met de nieuwe?"
8 Jul 2010
3r1k heeft gereageerd op discussie 'Troubles in Paradise' van 3r1k
"Hallo Dennis, Bedankt voor je reactie! De templates worden inderdaad op het netwerk opgeslagen. Maar de eigenlijke tekeningen die worden gemaakt in dit template, worden wel opgeslagen in de Vault. Dit is in mijn ogen niet de oorzaak, maar misschien…"
8 Jul 2010
Dennis Vercauteren heeft gereageerd op discussie 'Troubles in Paradise' van 3r1k
"hey 3r1K Bij ons gaat het er anders aan toe. De templates worden niet in de vault gestoken maar gewoon op het netwerk. Ik denk dat dit U probleem wel zal kunnen oplossen."
8 Jul 2010
3r1k heeft een discussie geplaatst

Troubles in Paradise

Betreft:                Troubles in paradise Beschrijving:     Voor een nieuw project heb ik in Inventor een nieuw template voor detailtekeningen aangemaakt. Dit heb ik gedaan door een lege idw tekening te openen en vervolgens de border aan te passen en het gewenste titleblock te definiëren (beide via drawing resources). Vervolgens heb ik deze lege tekening opgeslagen in de folder waar Inventor al zijn templates vandaan haalt.                                                            …Lees verder
8 Jul 2010
3r1k heeft gereageerd op discussie 'Copy-design in Vault' van Arjan Blok
"Volgens mij staan alle onderdelen tijdens copy design op standaard op Copy, dus ook de hoofd samenstelling. Hier zou je probleem kunnen zitten. Je kan tevens elk onderdeel handmatig een nieuwe bestemming geven of vervangen, misschien moet dit eens…"
8 Jun 2010
Stefaan Boel heeft gereageerd op discussie 'iSketch?' van 3r1k
"Aha! Zeer fijn dat u hier iets aan heeft! Was een leuke moeite ook voor mij :) Laat maar eens een screenshot zien van het uiteindelijke resultaat!"
17 Mei 2010
3r1k heeft gereageerd op discussie 'iSketch?' van 3r1k
"Met dit extra bestand is het me gelukt :D:D Heb de tekst inderdaad wel hier en daar aangepast en opgeschoond. Bedankt voor alle moeite! Gr, 3r1k"
17 Mei 2010
Stefaan Boel heeft gereageerd op discussie 'iSketch?' van 3r1k
"Morgen! Ik heb ook het frx ff bijgevoegd alsook de frm nog eens, probeer eens met deze? Als dat niet lukt zal ik proberen er een ivb file van te maken... By the way, ik ben ook meer een VBA prutser dan een programmeur, maar ik krijg het werkend :)"
17 Mei 2010
3r1k heeft gereageerd op discussie 'iSketch?' van 3r1k
"Hallo stefaan, ik heb alles uitgevoerd zoals in je post beschreven had alleen wanneer ik de file valuegen.frm probeer te importeren krijg ik de volgende foutmelding: Line 8: Property OleObjectBlob in valuegen had an invalid file reference. Ik…"
17 Mei 2010
Stefaan Boel heeft gereageerd op discussie 'iSketch?' van 3r1k
"Geen probleem hoor! Ik kijk er naar uit :)"
13 Mei 2010
Edwin Peters heeft gereageerd op discussie 'iSketch?' van 3r1k
"Wanneer je IV 2010 of 2011 had zou je dit met ilogic kunnen doen. http://crazymotion.net/autodesk-inventor-ilogic-automatic-text-changer-rule/wY5a8IYyxFLojAy.html Waarschijnlijk zou je het dus kunnen proberen met de oplossing van Stefaan."
13 Mei 2010

Prikbord

Je moet lid zijn van Beyond Inventor Wizard... The Community! om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Beyond Inventor Wizard... The Community!

 • Nog geen reacties!
 
 
 

Interessante links

Word Fan!

Inventor Wizard Cartoons

Video's

 • Video's toevoegen
 • Alles weergeven

© 2018   Gemaakt door Stefaan Boel.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden