Beyond Inventor Wizard... The Community!

Autodesk Inventor en AutoCAD Forum

Cees Nooij
 • Man
 • Noord Holland
 • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 • Blogteksten
 • Discussies (61)
 • Gebeurtenissen
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's

Discussies van Cees Nooij

Custom Stickers

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Cees Nooij 11 Jul. 6 Antwoorden

Hoi Allen,Long time no see. Het is druk en hectisch geweest hier op het werk, vandaar een tijd niet geweest.Ik heb echter misschien wel weer een leuke uitdaging.Op onze machines worden met stickers…Lees verder

Passingen en toleranties in Tabel

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Cees Nooij 3 Jul 2014. 2 Antwoorden

Dag allen,Ik krijg hier het verzoek of er op een detailtekening een tabel gezet kan worden met alle afmetingen met een passing (Of tolerantie).Ik heb me inmiddels suf gezocht op Internet, maar vind…Lees verder

Camera positie in Inventor Studio

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Cees Nooij 2 Apr 2014. 2 Antwoorden

Beste medegebruikers, Ik wil in Inventor Studio een exacte camera positie bepalen.Ik heb een part gemaakt met een aantal schetsen met lijnen erin. Deze plaats ik in mijn model en ga naar de Studio…Lees verder

Format text vraagje, Solved!

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Fréderic 3 Mei 2013. 6 Antwoorden

Weet iemand hoe ik bij een Format Text de optie Fit Text kan gebruiken?Deze is nu uitgegrijst. De optie staat naast de %Stretch optie als je een text aanmaakt (zie bijlage).  Lees verder

Ontvangen cadeaus

Cadeau

Cees Nooij heeft nog geen cadeaus ontvangen

Een cadeau geven

 

De pagina van Cees Nooij

Recente activiteiten

Cees Nooij heeft gereageerd op discussie 'Custom Stickers' van Cees Nooij
"Gelukt. Tijdens het plaasten van de afbeelding de link verbreken. Geen idee waarom ik die niet eerder had gezien. Werkt nu bijna helemaal top. Enige is dat de afbeelding bij een formaat wijziging een Rebuild All nodig heeft. Daar moeten we dus nog…"
11 Jul
Cees Nooij heeft gereageerd op discussie 'Custom Stickers' van Cees Nooij
"Ik moet de positie opgeven van de stickers. En als dit lukt, dan kan ik dit ook doen voor de gele veiligheidsstickers. Verder is plat krijgen of buigen van de stickers geen probleem. Ik moet alleen een oplossing zien te vinden om het goed te…"
4 Jul
Ewoud heeft gereageerd op discussie 'Custom Stickers' van Cees Nooij
"Ik volg Fréderic. Afebeelding maakt de boel ook zwaar en is vaak een gekloot om het plat te zeggen... Maar als je dit wil opnemen in de bom waarom maak je dan geen virtual part? Of is het een must dat deze op de machine geplaatst…"
30 Jun
Cees Nooij heeft gereageerd op discussie 'Custom Stickers' van Cees Nooij
"Overigens is het plaatsen van de afbeelding in een part een fluitje van een cent. Je kun n.l. gewoon de afmetingen opgeven (in mijn geval gelinkt aan de afmetingen van het oppervlak). En dan constrainen op het center van het oppervlak. Dus niet heel…"
29 Jun
Cees Nooij heeft gereageerd op discussie 'Custom Stickers' van Cees Nooij
"Hoi Fréderic, Op zich goed idee, echter denk ik dat het onderdeel (zeker in onze grotere samenstellingen en tekeningen) te zwaar wordt. En hoe ga ik dit aansturen in de Content Center? Ik heb wel een sketch van het logo (kroontje in mijn…"
29 Jun
Fréderic heeft gereageerd op discussie 'Custom Stickers' van Cees Nooij
"Eerlijk gezegd zou ik me de moeite nemen om het uit te werken in 3d de vlakken in te kleuren, enz.. Het resultaat zal mooier zijn, en veel beter te beheersen dan een appearence. Ooit al eens een afbeelding exact op een vlak proberen te leggen ;-)…"
28 Jun
Cees Nooij heeft een discussie geplaatst

Custom Stickers

Hoi Allen,Long time no see. Het is druk en hectisch geweest hier op het werk, vandaar een tijd niet geweest.Ik heb echter misschien wel weer een leuke uitdaging.Op onze machines worden met stickers logo's geplaatst. Wij willen deze stickers in de stuklijst opnemen.Nu lijkt mij het mooi om deze sticker in de Content Center te zetten. Zo kunnen we simpel kiezen tussen de beschikbare afmetingen. Enige custom afmeting zal een eventuele radius zijn wanneer deze op een rond oppervlak wordt…Lees verder
28 Jun
Cees Nooij heeft gereageerd op discussie 'De grote Inventor error lijst, HOT TOPIC!' van Stefaan Boel
"Ik vraag me alleen af waar Steel, Mild bouten vandaan haalt ;) Ik zie het ook niet"
19 Feb 2015
Cees Nooij heeft gereageerd op discussie 'Passingen en toleranties in Tabel' van Cees Nooij
"Bedankt Fréderic, Over 3,5 week ga ik hier eens naar kijken. In de tussentijd even van een vakantie genieten ;) Laat anderen dat niet tegenhouden om eventuele andere oplossingen te posten ;) Grtz Cees"
3 Jul 2014
Fréderic heeft gereageerd op discussie 'Passingen en toleranties in Tabel' van Cees Nooij
"Je zou deze code kunnen gebruiken om de waarden weg te schrijven naar een iproperty en deze dan op uw tekening weer te geven, wel de regel waar de tekst in het midden geplaatst wordt vervangen door: Debug.Print oSketchDim.Parameter.Name &…"
3 Jul 2014
Cees Nooij heeft een discussie geplaatst

Passingen en toleranties in Tabel

Dag allen,Ik krijg hier het verzoek of er op een detailtekening een tabel gezet kan worden met alle afmetingen met een passing (Of tolerantie).Ik heb me inmiddels suf gezocht op Internet, maar vind nog niet wat ik nodig heb. Heb inmiddels door dat ik met een iPart geëxporteerde parameters in een tabel kan zetten.Ik zou echter hier dan de minimale en maximale maat bij hebben. Bij voorbeeld bij een as van 30h7 (30 / 29.979).Ik krijg echter alleen 30mm in beeld en had eigenlijk verwacht dat deze…Lees verder
2 Jul 2014
Cees Nooij heeft gereageerd op discussie 'Camera positie in Inventor Studio' van Cees Nooij
"Ok, geen ramp als ie niet vast blijft staan wanneer het part wijzigt. De tilt functie komt ook wel goed. Maar waarom blijft de camera niet staan op de positie waar ik deze op vast leg? Morgen nog maar eens kijken, als het goed is is dan 2014…"
2 Apr 2014
Fréderic heeft gereageerd op discussie 'Camera positie in Inventor Studio' van Cees Nooij
"Je camera locken op die lijn zodat die meebeweegt zal zeker niet lukken, wel kan je beiden (camera en parameters) animeren. Het enige dat ik opmerk met het positioneren van de camera is dat je idd de tilt functie nodig hebt om "recht" op…"
2 Apr 2014
Cees Nooij heeft een discussie geplaatst

Camera positie in Inventor Studio

Beste medegebruikers, Ik wil in Inventor Studio een exacte camera positie bepalen.Ik heb een part gemaakt met een aantal schetsen met lijnen erin. Deze plaats ik in mijn model en ga naar de Studio omgeving.Ik maak een camera aan en ga naar Edit. Nu kan ik met Target en Position de positie en richting vastleggen.So far so goed.Echter als ik op OK klik schiet de camera naar een geheel andere positie en de richting klopt ook niet meer.Dan te bedenken dat ik wilde checken of de camera gelinkt zou…Lees verder
2 Apr 2014
Fréderic heeft gereageerd op discussie 'Format text vraagje, Solved!' van Cees Nooij
"Textbox werkt blijkbaar ook alleen maar in sketchomgeving, het zijn dan ook 2 totaal verschillende objecten, ook in de API"
3 Mei 2013
Stefaan Boel heeft gereageerd op discussie 'Format text vraagje' van Cees Nooij
"Ja dat streepje :D graag gedaan!"
3 Mei 2013

Profielgegevens

Welke Inventor versie gebruikt u?
Inventor 2011
Wat is uw niveau van Inventor kennis?
Expert

Prikbord

Je moet lid zijn van Beyond Inventor Wizard... The Community! om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Beyond Inventor Wizard... The Community!

 • Nog geen reacties!
 
 
 

Interessante links

Word Fan!

Inventor Wizard Cartoons

Video's

 • Video's toevoegen
 • Alles weergeven

© 2017   Gemaakt door Stefaan Boel.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden