Beyond Inventor Wizard... The Community!

Autodesk Inventor en AutoCAD Forum

Hoi,
Ik heb het volgende probleem:
Als ik mijn I-part met bijvoorbeeld de naam 1234-P000.ipt heb (Als basis).
Deze genereerd dan een folder 1234-P000.
In deze folder worden dan de volgende varianten gegenereerd:
1234-P001.ipt en 1234-P002.ipt.

Als ik dit I-part in mijn I-assembly wil plaatsen dan heb ik de mogelijkheid het hierboven omschreven I-part erin naar voren te brengen dmv table replace.
De tabel verwijst naar 1234-P000 table replace.

Echter ik wil een copy design maken van een project met zulk soort I-assembly. Als ik nu alles hernoem door 1234 te vervangen door 7890 dan blijft het I-assemblie nog steeds vragen naar de tabel van 1234-P000 table replace.
deze zou dus eigenlijk moeten verwijzen naar 7890-P000 table replace.

Deze link is echter verbroken en werkt dus niet meer en moet steeds opnieuw worden gemaakt.

Nu is de vraag:
Is er een makkelijke manier om een I-assemblie met de desbetreffende I-parts te hernoemen.
__________________
Groeten,

Arthur Knoors
Braden Europe BV

Aantal maal bekeken: 178

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Je moet je Ipart save as doen, zorgen dat je Ipart tabel de nieuwe waarde overneemt 1234 wordt 7890.
In de options van je Ipartss tabel kan je de naam van je onderdelen automatisch laten verwijzen naar de naam van je onderdeel.
Ik heb als bijlage een prentje maar weet niet hoe ik die hier moet bijposten...
Als je wil dan mag je het naar me mailen:
Deze manier heb ik idd nog niet geprobeerd.

Mocht ik nog vragen hebben dan meld ik me weer.
alvast bedankt
Mijn mail adres is:

a.knoors@bradeneurope.com
@ fréderic, voor het prentje klik je simpelweg op het fototoestel het laatste icoontje bij uw opmaak en dan kun je een prentje uploaden...it's that easy :)


In de opties kun je zelfs nog enkele dingen verder instellen...je moet het maar eens bekijken!
Sorry maar ik weet niet waar ik moet zoeken.
Ik ben nieuw op dit forum helaas.
alvast bdankt voor de hulp.

Ik gebruik opera , en daar werkte die opmaak blijkbaar niet. Nu heb ik het gedaan met internet explorer.

Anders moet je maar eens uw bestand posten , dan kan ik eens kijken waar het probleem juist zit.

Hoi,
het zou voor mij misschien al helpen als je het bestand toe zou kunnen voegen.

Ik probeer die van mij ook toe te voegen.

Probleem blijft voor mij dat het onderdeel in het assembly later na rename niet meer bestaat.

RSS

Interessante links

Word Fan!

Inventor Wizard Cartoons

Video's

  • Video's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door Stefaan Boel.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden