Beyond Inventor Wizard... The Community!

Autodesk Inventor en AutoCAD Forum

Hallo,

Regelmatig moet ik de samenstelling tekening "drawing" voortdurend aanpassen en pdf opsturen naar de klant en naar de leverancier (beide mogen elkaar niet weten vb. klantnaam) en ook naar de afdeling montage. Op elke tekeningen zijn de verschillende "view" gelijk, maar toch vb. klantnaam verwijderen, commentaar toevoegen of verwijderen,... Zie figuur voorbeeld 1 en 2.

Het is omslachtig. Er is mogelijk om het bestand te kopiëren. Beide wordt bijgewerkt wanneer de part wijzigt. Het nadeel is dat als je de maat plaatst of verwijdert, dan moet het ander bestand aangepast worden. 

Hoe lost je dit op?

Mvg,

Moske

Aantal maal bekeken: 160

Bijlagen:

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Moske, Out-of-the-box heeft Inventor naar mijn weten geen oplossing voor je probleem (soort iDrawing), echter is er natuurlijk wel een oplossing voor. Wat je kan doen in jouw geval is alle informatie die je wilt verbergen op een aparte layer te plaatsen. Vervolgens kan je dit layer op Niet Plotten zetten. Wanneer je nu de informatie wel wil laten zien dan zet je deze layer weer op Plotten.
Kijk hiervoor eens op het tabblad Annotate bij Format, Edit Layers. Mocht je meer hulp nodig hebben laat het dan maar weten.

Rob.

RSS

Interessante links

Word Fan!

Inventor Wizard Cartoons

Video's

  • Video's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door Stefaan Boel.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden