Beyond Inventor Wizard... The Community!

Autodesk Inventor en AutoCAD Forum

Handleiding

Welkom op Beyond Inventor Wizard. Deze handleiding geeft u een kort overzicht van de mogelijkheden van deze community website. Enkele de specifieke Community menu's komen in deze handleiding aan bod.
Deze kunt u steeds opnieuw nalezen via About/Handleiding.
Mocht u na het lezen van deze handleiding nog vragen of problemen ondervinden, aarzel dan niet ons te contacteren.
Veel succes!

Gouden regel: Laat steeds iets weten wanneer uw discussie/vraag is opgelost in het forum. Zo kunnen we deze als "Solved!" markeren en weten personen die met dezelfde vraag zitten dat ze in uw discussie het antwoord kunnen vinden!

Mijn Beyond IW:
Mijn Beyond IW: Hiermee komt u op uw eigen pagina waarin u kunt ingeven wat u momenteel doet, uw recente activiteit, uw vrienden, ontvangen cadeaus, profielgegevens alsook iets over jezelf kwijt kunt, uw geplaatste video's, uw prikbord en als uw wenst kunt u zelf een RSS toevoegen aan deze pagina. Als u wenst kunt u ook uw eigen applicaties toevoegen aan deze pagina.
Mijn discussies: toont al uw discussies die u opgestart of beantwoord heeft.
Mijn video's: toont al uw ingesloten video's
Mijn vrienden: toont de leden die u als vriend hebt ingesteld
Mijn foto wijzigen: verander hier uw avatar/foto
Vrienden uitnodigen: Dit kunnen we natuurlijk alleen maar aanmoedigen! Er is de mogelijkheid om contacten te kiezen uit uw hotmail, yahoo en gmail adresboek. Handmatig een adres invullen, via .csv lijsten of door een link door te sturen naar uw vrienden.


Forum:
Forum: Ga naar ons forum en krijg een overzicht van alle discussies gerangschikt per categorie. Hier kunt u ook zoeken in ons forum en discussies toevoegen.
Een discussie starten: Indien u een discussie wenst te starten in ons forum dan kunt u dit o.a. via deze knop.
Op deze pagina geeft u een titel voor uw discussie in.
Naast het invullen van uw discussie zelf, moet u ook onderaan een categorie kiezen waartoe deze discussie hoort. Alle categorieën worden ook in dit menu weergegeven zo kunt u ook snel per categorie de discussies volgen. Alle vragen waarvoor er een concrete oplossing is gevonden krijgen "Solved!" in de titel erbij. Zo is het makkelijk via het zoeken in ons forum te kijken of er al een oplossing is voor een probleem waarmee u ook te maken heeft.
Alle opgeloste Inventor vragen worden ook nog eens verhuist naar de categorie "Opgeloste vragen".
Het liefst vult u ook enkele Tags (of labels) in.
Als extra optie kunt u uw discussie ook delen op uw Facebook of Twitter pagina.

Screenshots: Screenshots maakt u het best met een screenshot programma ipv de PrintScreen functie van Windows. Op onze tools pagina bieden wij gratis Faststone Capture aan. Hiermee kunt u zeer eenvoudig een screenshot maken van een deel van uw scherm.

Aantekeningen maken op die screenshots behoort ook tot de mogelijkheid (al deze prenten in deze handleiding werden hier mee gemaakt)!
zie ook onderstaande prent:


Video's:
Video's: Al de ingesloten video's van onze leden kunt u hier terugvinden. De laatst ingesloten video's vind u ook steeds terug op onze Home-pagina.
Een video insluiten: Heeft u zelf een leuke/interessant video gevonden of zelf gemaakt? Dan kunt u die op deze pagina insluiten. Deze kunnen van YouTube, Hulu, Vimeo of een andere dienst. U plakt simpelweg de link code in het voorziene veld en de rest gaat vanzelf.


Evenementen:
Evenementen: Zijn er Autodesk, CAD of andere gerelateerde evenementen dan kunt u deze hier terug vinden.
Indien u aanwezig zal zijn op een bepaald geplaatst event dan kunt u dit ook bekend maken bij dat specifieke evenement. Op die manier kun je misschien samen afspreken of wie weet gewoonweg carpoolen!
Evenement toevoegen: Heeft u zelf een evenement georganiseerd of waar u aanwezig gaat zijn en ook graag zou weten of er nog andere leden aanwezig zullen zijn of misschien gewoon wat reclame wenst te maken. Dan kunt u zelf een evenement toevoegen.
U kunt zowat alle nodige informatie voor dit event invullen, gaande van een logo tot een google map locatie!


Leden:
Leden: Hier krijgt u een overzicht van al onze leden, met bovenaan de door ons gekozen Top leden. Deze lijst van top leden word regelmatig geüpdatet om op die manier onze meest actieve leden in de schijnwerper te plaatsen.
Mijn vrienden: Al uw vrienden die u op BeyondIW heeft gelinkt kunt u hier bekijken . Ook heeft u de mogelijkheid om naar al uw vrienden tegelijk een bericht te sturen.
Alle leden: zie leden
Leden zoeken: Zoeken in onze leden database, dit om er bijvoorbeeld vrienden mee te worden, een bericht te kunnen sturen, ...

Opmerking

Je moet lid zijn van Beyond Inventor Wizard... The Community! om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Beyond Inventor Wizard... The Community!

© 2022   Gemaakt door Stefaan Boel.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden